Середнього терміну дозрівання. Достигання плодів (технічна стиглість) настає на 115-131 день після повних сходжень. Рослина високоросле, розкидиста, заввишки 55-70 см. Аркуш темно-зелений, великий. Плод висячий, конусоподібний, злегка ребристий. Вершина плода ребриста. Фарбування в технічній стадії стиглості світло-зелене, в біологічній — червона. Товщина стінки плода 4,9-5,8 мм. Маса плода 75-100 г. Смакові якості свіжих плодів гарні та чудові. У плодах технічної стадії стиглості міститься: сухої речовини 5,8-8,3%, загального цукру 3,1-6,7%, аскорбінової кислоти 92,4-128,6 мг на 100 г сирої речовини. У слабкому ступені вражається вертицильозним в'яненням і вершинною гнилькою плодів, за даними оригінатора, стійкий до мозаїки (ВОМ). Цінність сорту: стабільна врожайність, вирівнантність плодів, гарна якість їх і транспортубельність, стійкість до мозаїки.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Продовольчий |
Культура | Перець |
Сорт/Гібрид | Сорт |
Класс семян | 1-й клас |
Группа спелости | Середньостигла |
Колір плоду | Червоний |
Рік врожаю | 2019 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 300 ₴/кг