У природі є величезна кількість рослин, які є прекрасними природними засобами для цілої низки захворювань, й одна з них — Каєнський перець. Ця культура дійсно дивовижна, але, на жаль, мало хто знає про це, і найчастіше це просто сприймається як гостра та дуже ароматна приправа. Однак, якщо ви подивіться глибше, виявляється, що Каєнський перець дуже необхідний і завжди має бути в будинку.Якщо ми говоримо безпосередньо про червоне Каєнське перце, то він безсумнівно є найгострішим серед відомих у світі спецій.
Плоди Каєнського перцю вирізняються меншими розмірами, ніж плоди перцю чилі. Також вони пофарбовані у світло-жовтогарячий колір.
У подрібненій формі ця спеція має блідо-жовтогарячий, майже жовтий або сіро-жовтий вигляд, відповідно, вона набагато легша, ніж чилі. Перець Каєнський має жорсткіший смак, ніж перець під назвою «чилі», він також має виразніший терапевтичний ефект на організм.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Сорт/Гібрид | сорт |
- Ціна: 2 700 ₴/кг