Рукола (рокет-салат) — салатна рослина з сімейства Капунових, має терпкий горіхово-гірчичний насичений смак. Сходи зовні дуже схожі з редисом, з'являються вже на 5-6 день після посіву. Період вегетації — 20-24 дні, висота розетки — 20-22 см. Відповідний температурний режим для інтенсивного росту +16-18 °C. Для салатних рослин бажано підбирати місця з гарним освітленням. Рукола (рокет-салат) є джерелом речовин, необхідних для організму, також містить вітаміни (А, групи B, PP, С, Е), макроелементи (калій, кальцій, магній, натрій, фосфор), і мікроелементи (залізо, марганець, мідь, селен, цинк, йод). Рукола рокет-салат незамінна для обміну речовин. У їжу використовуються молодіжні листочки (у свіжі салати, піцу, випічку, пасту або використовують як овочеву домішку в м'ясних стравах), квіти (додаються до страви як прянощі), і насіння (використовують для виробництва гірчиці та олії). Дворядник тонколистий (так ще називають ручку) можна висівати навесні, влітку та під зиму. Використовувати ніжну й ароматну ручку можна раніше «попередніх» термінів. А ось якщо перетримати ручку на грядці, її листочки грубіють і горчать.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Основні атрибути | |
Рік врожаю | 2019 |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 400 ₴